Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή
Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι επιστημονική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1998.  Αποστολή του είναι η μελέτη πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων και η διατύπωση προτάσεων πολιτικής με γνώμονα την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και την ισόρροπη ανάπτυξη κράτους, αγορών και κοινωνίας, τη χρηστή διακυβέρνηση και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Το έργο τουΙνστιτούτου Δημοκρατίας περιλαμβάνει ερευνητικά προγράμματα, εκδόσεις, εκδηλώσεις, εκπαίδευση και επιμόρφωση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: κράτος και κοινωνία, οικονομία και ανάπτυξη, εκπαίδευση, επιστήμη και πολιτισμός, διεθνής πολιτική και ασφάλεια, πολιτική και ιδεολογία. H εταιρία μας έκανε την μελέτη στα κεντρικά γραφείου τους και όλη την επίπλωση γραφείων και ειδικές κατασκευές .  
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- Κάντζα

Το Κολλέγιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1925 από μια ομάδα φωτισμένων Ελλήνων (με πρωτεργάτες τον Εμμανουήλ Μπενάκη και τον Στέφανο Δέλτα) και με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων, όπως ο Bert Hodge, Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Όραμα των ιδρυτών -που πραγματώθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κολλεγίου- ήταν η δημιουργία ενός σχολείου, όπου "αρμονικά θα αναπτύσσονται οι πνευματικές, οι ηθικές και σωματικές δυνάμεις των μαθητών και ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους" μέσω του εμπλουτισμού του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος "με σύγχρονες μεθόδους μορφώσεως, προσαρμοσμένες στην ιστορία, στην παράδοση, στην ψυχολογία και στις εθνικές ανάγκες της χώρας".

Το 1980 δημιουργήθηκε το αδελφό σχολείο Κολλέγιο Ψυχικού με τις ίδιες αρχές, την ίδια εκπαιδευτική φιλοσοφία, όπως το Κολλέγιο Αθηνών. Και τα δύο σχολεία ανήκουν στο Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, σωματείο μη κερδοσκοπικό, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Ψυχικό (Γυμνάσιο - Λύκειο - International Baccalaureate) και στην Κάντζα Αττικής (δύο Δημοτικά σχολεία: Μποδοσάκειο και Λάτσειο).

Η εταιρία μας εξόπλισε το κτίριο της βιβλιοθήκης του Μποδοσάκειου εξολοκλήρου καθώς και  με συμπληρωματικές κατασκευές βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων βάση των αναγκών της  βιβλιοθήκης.
Οικεία στην Γλυφάδα
ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ
Η εταιρία μας σχεδίασε το ισόγειο του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ για την αναμονή και εξυπηρέτηση ασφαλισμένων , καθώς και κατασκεύασε τους γκισέδες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και προμήθευσε τα καθίσματα αναμονής .
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απέκτησε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στους Αμπελόκηπους δημιουρφόντας τις προϋποθέσεις ανταπόκρισης στις σύγχρονες απαιτήσεις επικοινωνίας και ενημέρωσης.  Οι υπηρεσίες και δραστηριότητες του στεγάζονται σε τρεις ορόφους. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τα τμήματα προς εξυπηρέτηση των μελών και των πολιτών καθώς και ένα υπερσύγχρονο γραφείο. Οι διοικητικές υπηρεσίες και η αίθουσα του πειθαρχικού συμβουλίου βρίσκονται στον  δεύτερο όροφο ενώ στον τρίτο όροφο η συνεδριακή αίθουσα και το κοινωνικό φαρμακείο. Το έργο αυτό βασίστηκε σε αρχιτεκτονική μελέτη του Γιάννη Κούβδου , η εταιρία μας ανέλαβε και τον εξοπλισμό. Όπως όλες οι δουλειές έτσι και η συγκεκριμένη διακρίνεται από την άριστη ισορροπία κλασικών αξιών , δοκιμασμένων στο χρόνο και σύγχρονης φιλοσοφίας που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής μας . Έτσι στον χώρο των συνεδρίων εγκαταστάθηκαν έδρανα ειδικής κατασκευής από ξύλο δρυς ντεκαπέ και ειδικά ανατομικά καθίσματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν 160 άτομα. Παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο μεταφραστικέ καμπίνες με οπτικοακουστικά μέσα εξελιγμένης τεχνολογίας. Ο αρχιτέκτων έκανε ειδική πρόβλεψη ώστε όταν το κοινό είναι μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο , ένας τοίχος να μετακινείται και η αίθουσα να ενώνετα ιμε τον χώρο αναμονής. Τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου συμβαδίζουν με τις αισθητικές επιλογές του 21 ου αιώνα , χωρίς να απομακρύνονται από το θεμελιώδες πρότυπο της διαχρονικής κομψότητας.  
Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος
Το νέο κτίριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη είναι μια κατασκευή με υπερσύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας. Με την παράδοση του κτιρίου , αποφασίστηκαν να εξοπλιστούν εκ νέου το γραφείο του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και η αίθουσα Συμβουλίου . Το έργο πραγματοποιήθηκε το 2008 και υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενή προσφορά γνωστής εφοπλιστικής εταιρίας. Το αρχηγείο δέχεται συχνές επισκέψεις υψηλόβαθμων εκπροσώπων από όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν και ο γνώμονας που καθόρισε τον σχεδιασμό του . Η νέα μορφή συμβαδίζει με την βαρύτητα του χώρου , ενώ κάθε λειτουργικός και αισθητικός τομέας προσεγγίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Οι παρεμβάσεις περιλάμβαναν έναν ολοκληρωμένο φάσμα εργασιών από την αρχιτεκτονική μελέτη μέχρι την επιλογή των χρωμάτων και των υφασμάτων. Ο αρχιτέκτονας Γιάννης  Κούβδος που ανέλαβε τον σχεδιασμό προσπάθησε να ξεπεράσει τα ορισμένα μειονεκτήματα. με τους κατάλληλους χειρισμούς ένωσε δύο γραφεία ώστε να προκύψει ένα μεγαλύτερο, κατήργησε μια μεγάλη κολόνα δημιουργώντας μαρμάρινο  τζάκι , κατασκεύασε ενιαία ψευδοροφή , ώστε να καλυφθούν αεραγωγοί και σωληνώσεις. Ως προς το ύφος του  γραφείου του Αρχηγού, επιλέχθηκε το νεοκλασικό καθώς θεωρείτε αντιπροσωπευτικό της διαχρονικότητας. Βιβλιοθήκες και βιτρίνες από ξύλο καρυδιάς έχουν επένδυση δέρματος και χρυσοτυπίες στις πόρτες . Η κύρια είσοδος ντύθηκε με καπιτονέ δέρμα ενώ αξιοποιήθηκε η κλασσική κομψότητα των καναπέδων Chesterfield . Για την αίθουσα συμβουλίου προτιμήθηκαν πιο σύγχρονες επιλογές , πάντα με την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζεται τα έπιπλα της εταιρίας μας σε ειδικές κατασκευές. Στο δάπεδο στρώθηκε μοκέτα , ενώ τα παράθυρα ντύνουν μπλε κουρτίνες με το σήμα του λιμενικού. Το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του κύρους ενός φορέα με δυναμική παρουσία και της σπουδαιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.  
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ “ΘΕΟΛΟΓΟΥ”
Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. έκανε τον σχεδιασμό και  όλες τις ειδικές κατασκευές του καταστήματος  & βιτρίνας που έχει ως αντικείμενο είδη Δώρων και κοσμημάτων ΘΕΟΛΟΓΟΥ στο Ν. Ψυχικό . Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι διχρωμία λούστρων σε ξύλο δρυς  .  
AVON COSMETICS HELLAS
H Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, είναι μία παγκόσμια εταιρία με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς, με περισσότερα από 10$ δισ. ετήσια έσοδα. Ως μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως, η Avon απευθύνεται σε γυναίκες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περίπου 6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους πωλήσεων Avon. Τα προϊόντα Avon είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ η γκάμα τους περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, καθώς και αξεσουάρ, κοσμήματα και προϊόντα για το σπίτι και παρουσιάζει τόσο γνωστές μάρκες όπως οι Avon Color, ANEW, Solutions, Skin-So-Soft, Advance Techniques και Avon Naturals.   Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. παρέλαβε το κτίριο από μπετό και το παρέδωσε με καινούργια πρόσοψη , Αρχιτεκτονικά δομημένο και εξοπλισμένο εσωτερικά εξ ολοκλήρου.  
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ “TSONTZOS”
Η εταιρία μας έκανε όλη την μελέτη και την κατασκευή για την λειτουργία του καταστήματος είδη Δώρων και κοσμημάτων "TSONTZOS" στην Καλλιθέα . Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ξύλο κερασιά σε συνδυασμό με μαύρη λάκα και στοιχεία όπως γρανίτης στις επιφάνειες τραπεζιών και το ταμείο.  
METROPOLITAN HOSPITAL
Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001, ανήκει στον Όμιλο ΠΕΡΣΕΥΣ, Υγειονομική Μέριμνα ΑΕ, και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Όραμα των δημιουργών του ήταν το Metropolitan Hospital να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες των δημιουργών του. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη. Πιστό στο όραμά του, το Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή. Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. εξόπλισε όλους τους χώρους αναμονής και Lux σουίτες καθώς και όλα τα έπιπλα γραφείου και καθίσματα στο κτίριο.      
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ OΠΑΠ στον ΑΛΙΜΟ
Η εταιρία μας επιμελήθηκε όλο τον σχεδιασμό και την ανακαίνιση του καταστήματος καθώς επίσης και όλες τις κατασκευές (γκισέ, τραπεζίων και πάσα) του καταστήματος .
Εστιατόριο “IDEAL” στην Αθήνα (Κέντρο)
Το Ideal είναι το παλιότερο σε λειτουργία εστιατόριο σε όλη την Ελλάδα. 80 χρόνια τώρα εξυπηρετεί στον χώρο της εστίασης με την ιδιαίτερη γεύση του, πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και την φιλική του εξυπηρέτηση. Στην οδό Πανεπιστήμιου 46, στο κέντρο της Αθήνας, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους εργάζονται ή επισκέπτονται την πόλη των Αθηνών. Η εταιρία μας έκανε όλο τον σχεδιασμό σε στυλ  art deco και την προμήθεια και κατασκευή των επίπλων του.
Γραφείο στο Κολωνάκι
Ένα νέο γραφείο στο Κολωνάκι  σχεδιάστηκε από την εταιρία μας  και εξοπλίστηκε με ειδικές κατασκευές (γραφεία διευθυντικά , τραπέζι συμβουλίου και έπιπλο reception ) βάση τις ανάγκες και αισθητικές απαιτήσεις του πελάτη.
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΟΛΠ Α.Ε)
Από τι 2007 μέχρι σήμερα προμηθεύουμε τον ΟΛΠ όλα τα καθίσματα για τους σταθμούς αναμονής  επιβατών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε  όλες τις ΠΥΛΕΣ  στο τμήμα κρουαζιέρας & ακτοπλοϊας.
Cafe-Bar στην Πετρούπολη
Η εταιρία μας ανέλαβε την κατασκευή των επίπλων (μπαρ, πάσα , βιτρίνες )  του cafe - bar "Come-up"  στην Πετρούπολη .
Φροντιστήριο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ
Δικηγορικό Γραφείο στον Πειραιά
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου του Πειραιά.
Δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου της Αθήνας.
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΜΙΕΤ)
Η εταιρία μας βάση των αναγκών του Ιδρύματος κατασκεύασε βιβλιοθήκες σε κλασσικό ύφος σε ειδικές κατασκευές .
ΙΑΣΩ
Η εταιρία μας κλήθηκε να εξοπλίσει μετά από διαγωνισμό την αίθουσα συνεδρίου , συστήματα αρχειοθέτησης και μέρος των διοικητικών γραφείων του ΙΑΣΩ στο Μαρούσι.
Τεχνική εταιρία στην Αθήνα
Η εταιρία μας μελέτησε αρχιτεκτονικά και εξόπλισε όλα τα έπιπλα γραφείου από αντιρπροσωπίες μας  , νέας Τεχνικής εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας .
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Η Κεντρική Κλινική Αθηνών είναι μια υπερσύγχρονη γενική Κλινική που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δημιουργήθηκε από μία ομάδα καταξιωμένων ιατρών που το όραμά τους ήταν να δημιουργήσουν μια επαγγελματική στέγη που θα λειτουργεί σας Πρότυπο Διαγνωστικό - Ερευνητικό και Θεραπευτικό Κέντρο παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας & στάθμης. Έχοντας στελεχωθεί από ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και διαθέτοντας την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η Κεντρική Κλινική Αθηνών μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο οργανωμένα, σύγχρονα, αυτόνομα, νοσηλευτικά κέντρα της Ελλάδας. Η εταιρία μας εξόπλισε τα όλα γραφεία της κλινικής , καθίσματα αναμονής και μέρος επίπλων στα δωμάτια σουίτες του νοσοκομείου.  
LG ELECTRONICS HELLAS
Η LG Electronics ιδρύθηκε το 1958 και από τότε είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, χάρη στην τεχνολογική τεχνογνωσία που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία της στην κατασκευή οικιακών συσκευών, όπως ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Στη διάρκεια του 21ου αιώνα, η LG Electronics έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών συσκευών και ψηφιακών τηλεοράσεων και συνεχίζει να ενισχύει την κυρίαρχη θέση της στην παγκόσμια αγορά. Το όραμα της LG Electronics Greece είναι να παράσχει υψηλής ποιότητας καινοτομικά ψηφιακά προιόντα και άριστες υπηρεσίες καθώς και να εξασφαλίζει τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών της. Τα νέα της γραφεία στο Δέλτα Φαλήρου εξοπλίστηκαν από την εταιρία μας.  Σχεδιάστηκαν όλα τα meeting room's /conference room και η αίθουσα εκπαίδευσης καθώς και οι συμπληρωματικές κατασκευές στα έπιπλα γραφείου Διευθυντικά και εργασίας.  
ΕNPO HELLAS SA
H εταιρεία ENPO HELLAS SA είναι μια ανώνυμη εταιρεία που δημιουργήθηκε στiς αρχές του 2009 με αποκλειστικό επιχειρηματικό αντικείμενο την εκπροσώπηση της JX Nippon Oil & Energy Corporation στην ελληνική αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Λ. Αμφιθέας 5 , στην Ν. Σμύρνη Αττικής όπου λειτουργεί και το πρώτο πιλοτικό Show Room Λιπαντικών ENEOS , στο οποίο οι έλληνες καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με την προηγμένη τεχνολογία της JX Nippon Oil & Energy Corporation . H εταιρία μας σχεδίασε τα νέα γραφεία της ENPO HELLAS και όλα της τα γραφεία με έπιπλα από αντριπροσωπίες μας.
ΕΔΟΕΑΠ
Ο ΕΔΟΕΑΠ ως Ενιαίος, Αυτοδιοίκητος, Δημοσιογραφικός Οργανισμός αποτελεί πρότυπο στο ασφαλιστικό σύστημα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας και προσφέρει σταθερά πρωτοβάθμια περίθαλψη στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του. Στόχος του Οργανισμού είναι να προβάλει το ανθρώπινο πρόσωπο του  και να βελτιώσει στο μέγιστο τη συνέπεια στις σχέσεις του με τους ασφαλισμένους, παρά τις εκάστοτε δυσχερείς συνθήκες, τις οποίες αντιμετωπίζει. Αγωνίζεται διαρκώς για τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, καθώς το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΔΟΕΑΠ ακολουθεί ένα συλλογικό πνεύμα προάσπισης και σωστής λειτουργίας του Οργανισμού. Στο ανακαινισμένο κτίριο των οδών Σισίνη 18 & Ηριδανού στεγάζονται οι διοικητικές και ιατρικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Η εταιρία μας εξόπλισε τα καθίσματα αναμονής των ιατρικών υπηρεσιών του οργανισμού.
ΕΛΤΕ (Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων )
Η εταιρία μας αναβάθμισε τον ήδη υπάρχω επιπλωμένο χώρο με χωρίσματα για να μπορούν να διαχωριστούν τα γραφεία και να είναι πιο αυτόνομα για το καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας.
ΛΑΤΣΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ
Η λειτουργία του Λάτσειου Κέντρου Εγκαυμάτων που υπάγεται στον χώρο του "Θριάσιου Νοσοκομείου", που δωρήθηκε και παραδόθηκε επισήμως στο Ελληνικό Δημόσιο στις 2 Φεβρουαρίου του 2005, από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση ,   στοχεύει στην αναβάθμιση και στον εμπλουτισμό του χάρτη υπηρεσιών υγείας της Ελλάδος . Πρόκειται για ένα μοναδικό για τα δεδομένα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης Κέντρο Εγκαυμάτων, εξοπλισμένο έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει προηγμένης τεχνολογίας φροντίδα σε σοβαρά περιστατικά εγκαυματιών. Το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων διαθέτει: στεγασμένους χώρους άνω των 7.000 τ.μ. 2 υπερσύγχρονα χειρουργεία χώρο υποδοχής εγκαυματιών με ανεξάρτητο σηπτικό χειρουργείο 8 πλήρως αυτονομημένους χώρους εντατικής θεραπείας 18 κλίνες αυξημένης φροντίδας 8 κλίνες απλής νοσηλείας εξωτερικά ιατρεία φυσιοθεραπευτήριο αίθουσα διαλέξεων 115 θέσεων με δυνατότητα απευθείας οπτικής σύνδεσης με τα χειρουργεία για εκπαιδευτικούς σκοπούς θέσεις parking και πλήρως διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο 2.000 τ.μ. ιατρικό εξοπλισμό της υψηλότερης ποιότητας που επελέγη με γνώμονα την καλύτερη λειτουργικότητα του Κέντρου.   Η ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό γραφείο Ανδρέα- Βουρέκα Πεταλά  ανέλαβε το Contract interior  (γενικό εξοπλισμό στα έπιπλα και ειδικές κατασκευές (Στάσεις νοσοκόμων - Reception Αναμονής  - Χώρος Βιβλιοθήκης Ιατρών -  Έπιπλα Γραφείου - Αίθουσα Διαλέξεων).
HELLASTAT

H Hellastat A.E. (Ελληνική Εταιρεία Στατιστικών & Οικονομικών Πληροφοριών) διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία, συστήματα και ανθρώπινο δυναμικό ώστε να παρέχει υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της επιχειρηματικής πληροφόρησης, των ερευνών αγοράς, των συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Hellastat είναι μέλος των οργανισμών EADP (European Association of Database & Directories Publishers) και ESOMAR (World Association of Opinion & Marketing Research Professionals) ενώ είναι πιστοποιημένη από την Lloyd's Register για την παροχή οικονομικών και επιχειρηματικών πληροφοριών και υπηρεσιών.

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το πρότυποXBRL (eXtensible Business Reporting Language) και διαθέτει την μεγαλύτερη βάση ηλεκτρονικά επεξεργάσιμων οικονομικών και επιχειρηματικών δεδομένων, για περισσότερες από 100.000 εταιρείες και 150 κλάδους που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Είναι στρατηγικός συνεργάτης της εταιρείας Moody's, του παγκοσμίως μεγαλύτερου οργανισμού πιστοληπτικής αξιολόγησης και της Thomson-Reuters plc της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής πληροφοριών και ειδήσεων.

H εταιρία μας αναβάθμισε τα γραφεία της με συστήματα γραφείων open space για περισσότερο χώρο ανθρωπίνου δυναμικού .

ΤΕΕ (ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ )
Η εταιρία μας σχεδίασε και εξόπλισε την αίθουσα Συνεδρίου 130 θέσεων του Τεχνικου Επιμελητηρίου Ελλάδος που στεγάζεται στην οδό Νίκης 4, Αθήνα.
Μουσείο ΔΕΗ Πάτρας
ΣΕΦ (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ)

Τo Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  βρίσκεται σε ένα προνομιακό συγκοινωνιακά κόμβο, στη δυτική γωνιά του Φαληρικού όρμου στο Νέο Φάληρο, ανάμεσα στο Μικρολίμανο και στον ποταμό Κηφισό, στην αρχή της παραλιακής ζώνης Φαλήρου- Σουνίου. Απέχει 4 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά, 10 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 24 χλμ. από το Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος". Έχει εξαίρετη κάλυψη από όλα τα  μέσα μαζικής μεταφοράς δημόσια και ιδιωτικά (Ηλεκτρικός ,σταθμός Ν. Φαλήρου, Λεωφορεία, Ταξί κ.λπ)

 Κατασκευάστηκε την περίοδο 1981-1984 από ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες με  μελέτη του αρχιτεκτονικού γραφείου «Θυμιος Παπαγιάννης και Συνεργατες» .

Η εταιρία μας εξόπλισε την  αίθουσα  του Αμφιθεάτρου 942 αναδιπλούμενων καθισμάτων αντιπροσωπίας μας.

 Το Αμφιθέατρο είναι μία αίθουσα οκταγωνικού σχήματος με επιφάνεια 840 τμ.  Η αίθουσα έχει από κατασκευής τοποθετημένα  σε ειδική ράβδο και κατανεμημένα σε 6 διαζώματα 942 αναδιπλούμενα καθίσματα με εγκατεστημένο καλωδιακό μεταφραστικό σύστημα δυνατότητας 8 διαφορετικών γλωσσών.  Το δάπεδο της αίθουσας έχει ελαφρά κλήση για καλύτερη ορατότητα.      

      Διαθέτει υπερυψωμένο χώρο σκηνής συνολικής επιφάνειας 215 τμ (85 εκ από το δάπεδο της αίθουσας) με πλάτος 10μ , βάθος 5μ και ύψος 5μ.  Εκατέρωθεν και πίσω από τον σκηνικό χώρο υπάρχουν 2 συγκροτήματα εξυπηρέτησης  με 1 αποδυτήριο 2 wc και 2 ντους έκαστο.  Πίσω από την σκηνή υπάρχει έξοδος (με σκάλα) προς τον περιστύλιο χώρο και σκάλα προς υπόγειο αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος της σκηνής είναι προσβάσιμος από την κυρίως αίθουσα με 2 σκάλες πλάτους 2μ κάθε μια.

     Τα συστήματα ήχου και φωτισμού της σκηνής και όλου του χώρου γενικότερα παρέχουν την δυνατότητα πραγματοποίησης διαφόρων και ποικίλων εκδηλώσεων.

Μουσείο ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Αθηνών
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε όλο το συνεδριακό χώρο του Δήμου Γλυφάδας σε ειδικές κατασκευές από δρυς ντεκαπέ με επενδύεις δέρματος με χρυσοτυπία.
Medic up
ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Το νέο κτίριο των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ)  , εγκαινιάστηκε  στο Ψυχικό στις 10.11.2003. Οι χώροι αναπτύσσονται σε 6 επίπεδα. Στο ανώτερο και πιο προνομιακό με θέα προς την Αθήνα , βρίσκεται η βιβλιοθήκη και το αναγνωστήριο 70 θέσεων . Η ανάθεση του σχεδιασμού και του εξοπλισμού αυτών των δύο τμημάτων έγινε από την  εταιρία μας  και ολοκληρώθηκε με την οικονομική ενίσχυση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ. Το έργο της εσωτερικής διαμόρφωσης περιλάμβανε όλη την  διαρρύθμιση του ορόφου  , σχεδιασμό βιβλιοθηκών , τραπεζιών αναγνωστηρίου και άλλων ειδικών προδιαγραφών επίπλων καθώς και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων . Στο αναγνωστήριο μπορούν να μελετούν ταυτόχρονα εβδομήντα άτομα. Έχουν προβλεφθεί 5 θέσεις με αναγνώστες - εκτυπωτές μιρκοφίλμ (microfilm reader printer), 10 με Η/Υ συνδεδεμένους στο δίκτυο των ΓΑΚ. Σε όλα τα τραπέζια μελέτης υπάρχουν πρίζες ώστε οι ερευνητές να μπορούν να χρησιμοποιούν laptop. Στον εξοπλισμό του αναγνωστηρίου περιλαμβάνεται και ειδικό έπιπλο μελέτης χαρτών και σχεδίων.Τα τραπέζια είναι κατακσευασμένα από ξύλο δρυς με στοιχεία αμοβολισμένο γυαλί. Τα συστήματα των βιβλιοθηκών είναι επίσης δρύινα και έχουν μεταλλικά στοιχεία. Πρόκειται για βαριές δημιουργίες , με σχεδιασμό που συμβαδίζει με το κύρος και την σοβαρότητα του χώρου , ενώ σε τίποτα δεν θυμίζουν τις ξεπερασμένες φόρμες που συνήθως συναντιούνται σε αντίστοιχους χώρους. Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων έχει χωρητικότητα 100 ατόμων και διαθέτει ασύρματο εξοπλισμό αυτόματης μετάφρασης. Τα καθίσματα είναι κινητά και η αίθουσα μπορεί να μετατραπεί, ανάλογα με τις ανάγκες, σε αίθουσα σεμιναρίων ή εκθεσιακό χώρο. Η ίδια μοντέρνα και λιτή  γραμμή ακολουθήθηκε και στις υπόλοιπες κατασκευές του χώρου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος και φιλικός χώρος που δημιουργεί θετικό κλίμα εργασίας , έρευνας και μελέτης.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Η εταιρία μας σχεδίασε και εξόπλισε την Αίθουσα Συνεδρίου του Δήμου καθώς και
St. Lawrence College
Η εταιρία μας μελέτησε και  εξόπλισε τα γραφεία Διοίκησης , την Βιβλιοθήκη , τα γραφεία των καθηγητών και τις αίθουσες αναμονής στο σχολείο St. Lawrence College , στο Κορωπί .
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) έχει ως σκοπό του τον καθορισμό, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της εθνικής πολιτικής για την προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης.

Οργανισμός που υπάγεται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επιδιώκει, μέσα από πολλές πρωτοβουλίες, θεσμικές παρεμβάσεις και ειδικά προγράμματα, να ενισχύσει συνολικά το βιβλίο και ειδικότερα όλους εκείνους τους απαραίτητους κρίκους της αλυσίδας που συμβάλλουν στη δημιουργία του: συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφους, επιμελητές, εκδότες, τυπογράφους, βιβλιοπώλες, βιβλιοθηκονόμους, λογοτεχνικούς πράκτορες, κριτικούς και βεβαίως, τους αναγνώστες.

Μέλημα του αποτελεί το να παίζει έναν συντονιστικό ρόλο ανάμεσά τους, να δημιουργεί νέους θεσμούς ενίσχυσης του βιβλίου, να πληροφορεί και να υποστηρίζει τους συντελεστές του καταγράφοντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους του εκδοτικού κόσμου.

Το ΕΚΕΒΙ δίνει προτεραιότητα:

  • στην ενίσχυση της ανάγνωσης στην Ελλάδα
  • στην προβολή και προώθηση του ελληνικού βιβλίου στο εξωτερικό
  • στην καταγραφή των φαινομένων του χώρου (Παρατηρητήριο του Βιβλίου)

Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. σχεδίασε και κατασκεύασε βιβλιοθήκες ειδικής κατασκευής από ξύλο λουστραρισμένο και σε λάκα βάση των αναγκών του Ε.ΚΕ.ΒΙ.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Ψυχικό

Το Κολλέγιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1925 από μια ομάδα φωτισμένων Ελλήνων (με πρωτεργάτες τον Εμμανουήλ Μπενάκη και τον Στέφανο Δέλτα) και με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων, όπως ο Bert Hodge, Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Όραμα των ιδρυτών -που πραγματώθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κολλεγίου- ήταν η δημιουργία ενός σχολείου, όπου "αρμονικά θα αναπτύσσονται οι πνευματικές, οι ηθικές και σωματικές δυνάμεις των μαθητών και ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους" μέσω του εμπλουτισμού του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος "με σύγχρονες μεθόδους μορφώσεως, προσαρμοσμένες στην ιστορία, στην παράδοση, στην ψυχολογία και στις εθνικές ανάγκες της χώρας".

Το 1980 δημιουργήθηκε το αδελφό σχολείο Κολλέγιο Ψυχικού με τις ίδιες αρχές, την ίδια εκπαιδευτική φιλοσοφία, όπως το Κολλέγιο Αθηνών. Και τα δύο σχολεία ανήκουν στο Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, σωματείο μη κερδοσκοπικό, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Ψυχικό (Γυμνάσιο - Λύκειο - International Baccalaureate) και στην Κάντζα Αττικής (δύο Δημοτικά σχολεία: Μποδοσάκειο και Λάτσειο).

Η εταιρία μας εξόπλισε το κτίριο της βιβλιοθήκης με συμπληρωματικές κατασκευές βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων βάση των αναγκών της  βιβλιοθήκης στο κεντρικό κτίριο και στο κτίριο του Δημοτικού.
MIG Real Estate
Η MIG Real Estate ΑΕΕΑΠ δραστηριοποιείται στη διαχείριση χαρτοφυλακίου ακίνητης περιουσίας σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Ανώνυμες Εταιρίες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία στην Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας αποτελείται από εμπορικά ακίνητα, κυρίως χώρους γραφείων και τραπεζικά καταστήματα, τα οποία βρίσκονται στις κύριες αστικές περιοχές της Ελλάδας και εκμισθώνονται σε υψηλής φερεγγυότητας μισθωτές. H εταιρία μας μελέτησε και εξόπλισε με έπιπλα γραφείου τα κεντρικά της γραφεία .  
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- Κάντζα

Το Κολλέγιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1925 από μια ομάδα φωτισμένων Ελλήνων (με πρωτεργάτες τον Εμμανουήλ Μπενάκη και τον Στέφανο Δέλτα) και με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων, όπως ο Bert Hodge, Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Όραμα των ιδρυτών -που πραγματώθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κολλεγίου- ήταν η δημιουργία ενός σχολείου, όπου "αρμονικά θα αναπτύσσονται οι πνευματικές, οι ηθικές και σωματικές δυνάμεις των μαθητών και ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους" μέσω του εμπλουτισμού του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος "με σύγχρονες μεθόδους μορφώσεως, προσαρμοσμένες στην ιστορία, στην παράδοση, στην ψυχολογία και στις εθνικές ανάγκες της χώρας".

Το 1980 δημιουργήθηκε το αδελφό σχολείο Κολλέγιο Ψυχικού με τις ίδιες αρχές, την ίδια εκπαιδευτική φιλοσοφία, όπως το Κολλέγιο Αθηνών. Και τα δύο σχολεία ανήκουν στο Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, σωματείο μη κερδοσκοπικό, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Ψυχικό (Γυμνάσιο - Λύκειο - International Baccalaureate) και στην Κάντζα Αττικής (δύο Δημοτικά σχολεία: Μποδοσάκειο και Λάτσειο).

Η εταιρία μας εξόπλισε το κτίριο της βιβλιοθήκης του Μποδοσάκειου εξολοκλήρου καθώς και  με συμπληρωματικές κατασκευές βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων βάση των αναγκών της  βιβλιοθήκης.
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Ψυχικό

Το Κολλέγιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1925 από μια ομάδα φωτισμένων Ελλήνων (με πρωτεργάτες τον Εμμανουήλ Μπενάκη και τον Στέφανο Δέλτα) και με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων, όπως ο Bert Hodge, Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Όραμα των ιδρυτών -που πραγματώθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κολλεγίου- ήταν η δημιουργία ενός σχολείου, όπου "αρμονικά θα αναπτύσσονται οι πνευματικές, οι ηθικές και σωματικές δυνάμεις των μαθητών και ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους" μέσω του εμπλουτισμού του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος "με σύγχρονες μεθόδους μορφώσεως, προσαρμοσμένες στην ιστορία, στην παράδοση, στην ψυχολογία και στις εθνικές ανάγκες της χώρας".

Το 1980 δημιουργήθηκε το αδελφό σχολείο Κολλέγιο Ψυχικού με τις ίδιες αρχές, την ίδια εκπαιδευτική φιλοσοφία, όπως το Κολλέγιο Αθηνών. Και τα δύο σχολεία ανήκουν στο Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, σωματείο μη κερδοσκοπικό, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Ψυχικό (Γυμνάσιο - Λύκειο - International Baccalaureate) και στην Κάντζα Αττικής (δύο Δημοτικά σχολεία: Μποδοσάκειο και Λάτσειο).

Η εταιρία μας εξόπλισε το κτίριο της βιβλιοθήκης με συμπληρωματικές κατασκευές βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων βάση των αναγκών της  βιβλιοθήκης στο κεντρικό κτίριο και στο κτίριο του Δημοτικού.
Δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου της Αθήνας.
Δικηγορικό Γραφείο στον Πειραιά
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου του Πειραιά.
Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος
Το νέο κτίριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη είναι μια κατασκευή με υπερσύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας. Με την παράδοση του κτιρίου , αποφασίστηκαν να εξοπλιστούν εκ νέου το γραφείο του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και η αίθουσα Συμβουλίου . Το έργο πραγματοποιήθηκε το 2008 και υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενή προσφορά γνωστής εφοπλιστικής εταιρίας. Το αρχηγείο δέχεται συχνές επισκέψεις υψηλόβαθμων εκπροσώπων από όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν και ο γνώμονας που καθόρισε τον σχεδιασμό του . Η νέα μορφή συμβαδίζει με την βαρύτητα του χώρου , ενώ κάθε λειτουργικός και αισθητικός τομέας προσεγγίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Οι παρεμβάσεις περιλάμβαναν έναν ολοκληρωμένο φάσμα εργασιών από την αρχιτεκτονική μελέτη μέχρι την επιλογή των χρωμάτων και των υφασμάτων. Ο αρχιτέκτονας Γιάννης  Κούβδος που ανέλαβε τον σχεδιασμό προσπάθησε να ξεπεράσει τα ορισμένα μειονεκτήματα. με τους κατάλληλους χειρισμούς ένωσε δύο γραφεία ώστε να προκύψει ένα μεγαλύτερο, κατήργησε μια μεγάλη κολόνα δημιουργώντας μαρμάρινο  τζάκι , κατασκεύασε ενιαία ψευδοροφή , ώστε να καλυφθούν αεραγωγοί και σωληνώσεις. Ως προς το ύφος του  γραφείου του Αρχηγού, επιλέχθηκε το νεοκλασικό καθώς θεωρείτε αντιπροσωπευτικό της διαχρονικότητας. Βιβλιοθήκες και βιτρίνες από ξύλο καρυδιάς έχουν επένδυση δέρματος και χρυσοτυπίες στις πόρτες . Η κύρια είσοδος ντύθηκε με καπιτονέ δέρμα ενώ αξιοποιήθηκε η κλασσική κομψότητα των καναπέδων Chesterfield . Για την αίθουσα συμβουλίου προτιμήθηκαν πιο σύγχρονες επιλογές , πάντα με την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζεται τα έπιπλα της εταιρίας μας σε ειδικές κατασκευές. Στο δάπεδο στρώθηκε μοκέτα , ενώ τα παράθυρα ντύνουν μπλε κουρτίνες με το σήμα του λιμενικού. Το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του κύρους ενός φορέα με δυναμική παρουσία και της σπουδαιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.  
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΜΙΕΤ)
Η εταιρία μας βάση των αναγκών του Ιδρύματος κατασκεύασε βιβλιοθήκες σε κλασσικό ύφος σε ειδικές κατασκευές .
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) έχει ως σκοπό του τον καθορισμό, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή της εθνικής πολιτικής για την προώθηση του βιβλίου και της ανάγνωσης.

Οργανισμός που υπάγεται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επιδιώκει, μέσα από πολλές πρωτοβουλίες, θεσμικές παρεμβάσεις και ειδικά προγράμματα, να ενισχύσει συνολικά το βιβλίο και ειδικότερα όλους εκείνους τους απαραίτητους κρίκους της αλυσίδας που συμβάλλουν στη δημιουργία του: συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφους, επιμελητές, εκδότες, τυπογράφους, βιβλιοπώλες, βιβλιοθηκονόμους, λογοτεχνικούς πράκτορες, κριτικούς και βεβαίως, τους αναγνώστες.

Μέλημα του αποτελεί το να παίζει έναν συντονιστικό ρόλο ανάμεσά τους, να δημιουργεί νέους θεσμούς ενίσχυσης του βιβλίου, να πληροφορεί και να υποστηρίζει τους συντελεστές του καταγράφοντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους του εκδοτικού κόσμου.

Το ΕΚΕΒΙ δίνει προτεραιότητα:

  • στην ενίσχυση της ανάγνωσης στην Ελλάδα
  • στην προβολή και προώθηση του ελληνικού βιβλίου στο εξωτερικό
  • στην καταγραφή των φαινομένων του χώρου (Παρατηρητήριο του Βιβλίου)

Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. σχεδίασε και κατασκεύασε βιβλιοθήκες ειδικής κατασκευής από ξύλο λουστραρισμένο και σε λάκα βάση των αναγκών του Ε.ΚΕ.ΒΙ.

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Το νέο κτίριο των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ)  , εγκαινιάστηκε  στο Ψυχικό στις 10.11.2003. Οι χώροι αναπτύσσονται σε 6 επίπεδα. Στο ανώτερο και πιο προνομιακό με θέα προς την Αθήνα , βρίσκεται η βιβλιοθήκη και το αναγνωστήριο 70 θέσεων . Η ανάθεση του σχεδιασμού και του εξοπλισμού αυτών των δύο τμημάτων έγινε από την  εταιρία μας  και ολοκληρώθηκε με την οικονομική ενίσχυση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ. Το έργο της εσωτερικής διαμόρφωσης περιλάμβανε όλη την  διαρρύθμιση του ορόφου  , σχεδιασμό βιβλιοθηκών , τραπεζιών αναγνωστηρίου και άλλων ειδικών προδιαγραφών επίπλων καθώς και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων . Στο αναγνωστήριο μπορούν να μελετούν ταυτόχρονα εβδομήντα άτομα. Έχουν προβλεφθεί 5 θέσεις με αναγνώστες - εκτυπωτές μιρκοφίλμ (microfilm reader printer), 10 με Η/Υ συνδεδεμένους στο δίκτυο των ΓΑΚ. Σε όλα τα τραπέζια μελέτης υπάρχουν πρίζες ώστε οι ερευνητές να μπορούν να χρησιμοποιούν laptop. Στον εξοπλισμό του αναγνωστηρίου περιλαμβάνεται και ειδικό έπιπλο μελέτης χαρτών και σχεδίων.Τα τραπέζια είναι κατακσευασμένα από ξύλο δρυς με στοιχεία αμοβολισμένο γυαλί. Τα συστήματα των βιβλιοθηκών είναι επίσης δρύινα και έχουν μεταλλικά στοιχεία. Πρόκειται για βαριές δημιουργίες , με σχεδιασμό που συμβαδίζει με το κύρος και την σοβαρότητα του χώρου , ενώ σε τίποτα δεν θυμίζουν τις ξεπερασμένες φόρμες που συνήθως συναντιούνται σε αντίστοιχους χώρους. Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων έχει χωρητικότητα 100 ατόμων και διαθέτει ασύρματο εξοπλισμό αυτόματης μετάφρασης. Τα καθίσματα είναι κινητά και η αίθουσα μπορεί να μετατραπεί, ανάλογα με τις ανάγκες, σε αίθουσα σεμιναρίων ή εκθεσιακό χώρο. Η ίδια μοντέρνα και λιτή  γραμμή ακολουθήθηκε και στις υπόλοιπες κατασκευές του χώρου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος και φιλικός χώρος που δημιουργεί θετικό κλίμα εργασίας , έρευνας και μελέτης.
Μουσείο ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Αθηνών
Μουσείο ΔΕΗ Πάτρας
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Η εταιρία μας σχεδίασε και εξόπλισε την Αίθουσα Συνεδρίου του Δήμου καθώς και
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε όλο το συνεδριακό χώρο του Δήμου Γλυφάδας σε ειδικές κατασκευές από δρυς ντεκαπέ με επενδύεις δέρματος με χρυσοτυπία.
ΣΕΦ (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ)

Τo Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  βρίσκεται σε ένα προνομιακό συγκοινωνιακά κόμβο, στη δυτική γωνιά του Φαληρικού όρμου στο Νέο Φάληρο, ανάμεσα στο Μικρολίμανο και στον ποταμό Κηφισό, στην αρχή της παραλιακής ζώνης Φαλήρου- Σουνίου. Απέχει 4 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά, 10 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 24 χλμ. από το Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος". Έχει εξαίρετη κάλυψη από όλα τα  μέσα μαζικής μεταφοράς δημόσια και ιδιωτικά (Ηλεκτρικός ,σταθμός Ν. Φαλήρου, Λεωφορεία, Ταξί κ.λπ)

 Κατασκευάστηκε την περίοδο 1981-1984 από ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες με  μελέτη του αρχιτεκτονικού γραφείου «Θυμιος Παπαγιάννης και Συνεργατες» .

Η εταιρία μας εξόπλισε την  αίθουσα  του Αμφιθεάτρου 942 αναδιπλούμενων καθισμάτων αντιπροσωπίας μας.

 Το Αμφιθέατρο είναι μία αίθουσα οκταγωνικού σχήματος με επιφάνεια 840 τμ.  Η αίθουσα έχει από κατασκευής τοποθετημένα  σε ειδική ράβδο και κατανεμημένα σε 6 διαζώματα 942 αναδιπλούμενα καθίσματα με εγκατεστημένο καλωδιακό μεταφραστικό σύστημα δυνατότητας 8 διαφορετικών γλωσσών.  Το δάπεδο της αίθουσας έχει ελαφρά κλήση για καλύτερη ορατότητα.      

      Διαθέτει υπερυψωμένο χώρο σκηνής συνολικής επιφάνειας 215 τμ (85 εκ από το δάπεδο της αίθουσας) με πλάτος 10μ , βάθος 5μ και ύψος 5μ.  Εκατέρωθεν και πίσω από τον σκηνικό χώρο υπάρχουν 2 συγκροτήματα εξυπηρέτησης  με 1 αποδυτήριο 2 wc και 2 ντους έκαστο.  Πίσω από την σκηνή υπάρχει έξοδος (με σκάλα) προς τον περιστύλιο χώρο και σκάλα προς υπόγειο αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος της σκηνής είναι προσβάσιμος από την κυρίως αίθουσα με 2 σκάλες πλάτους 2μ κάθε μια.

     Τα συστήματα ήχου και φωτισμού της σκηνής και όλου του χώρου γενικότερα παρέχουν την δυνατότητα πραγματοποίησης διαφόρων και ποικίλων εκδηλώσεων.

ΤΕΕ (ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ )
Η εταιρία μας σχεδίασε και εξόπλισε την αίθουσα Συνεδρίου 130 θέσεων του Τεχνικου Επιμελητηρίου Ελλάδος που στεγάζεται στην οδό Νίκης 4, Αθήνα.
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απέκτησε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στους Αμπελόκηπους δημιουρφόντας τις προϋποθέσεις ανταπόκρισης στις σύγχρονες απαιτήσεις επικοινωνίας και ενημέρωσης.  Οι υπηρεσίες και δραστηριότητες του στεγάζονται σε τρεις ορόφους. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τα τμήματα προς εξυπηρέτηση των μελών και των πολιτών καθώς και ένα υπερσύγχρονο γραφείο. Οι διοικητικές υπηρεσίες και η αίθουσα του πειθαρχικού συμβουλίου βρίσκονται στον  δεύτερο όροφο ενώ στον τρίτο όροφο η συνεδριακή αίθουσα και το κοινωνικό φαρμακείο. Το έργο αυτό βασίστηκε σε αρχιτεκτονική μελέτη του Γιάννη Κούβδου , η εταιρία μας ανέλαβε και τον εξοπλισμό. Όπως όλες οι δουλειές έτσι και η συγκεκριμένη διακρίνεται από την άριστη ισορροπία κλασικών αξιών , δοκιμασμένων στο χρόνο και σύγχρονης φιλοσοφίας που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής μας . Έτσι στον χώρο των συνεδρίων εγκαταστάθηκαν έδρανα ειδικής κατασκευής από ξύλο δρυς ντεκαπέ και ειδικά ανατομικά καθίσματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν 160 άτομα. Παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο μεταφραστικέ καμπίνες με οπτικοακουστικά μέσα εξελιγμένης τεχνολογίας. Ο αρχιτέκτων έκανε ειδική πρόβλεψη ώστε όταν το κοινό είναι μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο , ένας τοίχος να μετακινείται και η αίθουσα να ενώνετα ιμε τον χώρο αναμονής. Τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου συμβαδίζουν με τις αισθητικές επιλογές του 21 ου αιώνα , χωρίς να απομακρύνονται από το θεμελιώδες πρότυπο της διαχρονικής κομψότητας.  
LG ELECTRONICS HELLAS
Η LG Electronics ιδρύθηκε το 1958 και από τότε είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, χάρη στην τεχνολογική τεχνογνωσία που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία της στην κατασκευή οικιακών συσκευών, όπως ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Στη διάρκεια του 21ου αιώνα, η LG Electronics έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών συσκευών και ψηφιακών τηλεοράσεων και συνεχίζει να ενισχύει την κυρίαρχη θέση της στην παγκόσμια αγορά. Το όραμα της LG Electronics Greece είναι να παράσχει υψηλής ποιότητας καινοτομικά ψηφιακά προιόντα και άριστες υπηρεσίες καθώς και να εξασφαλίζει τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών της. Τα νέα της γραφεία στο Δέλτα Φαλήρου εξοπλίστηκαν από την εταιρία μας.  Σχεδιάστηκαν όλα τα meeting room's /conference room και η αίθουσα εκπαίδευσης καθώς και οι συμπληρωματικές κατασκευές στα έπιπλα γραφείου Διευθυντικά και εργασίας.  
METROPOLITAN HOSPITAL
Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001, ανήκει στον Όμιλο ΠΕΡΣΕΥΣ, Υγειονομική Μέριμνα ΑΕ, και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Όραμα των δημιουργών του ήταν το Metropolitan Hospital να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες των δημιουργών του. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη. Πιστό στο όραμά του, το Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή. Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. εξόπλισε όλους τους χώρους αναμονής και Lux σουίτες καθώς και όλα τα έπιπλα γραφείου και καθίσματα στο κτίριο.      
AVON COSMETICS HELLAS
H Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, είναι μία παγκόσμια εταιρία με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς, με περισσότερα από 10$ δισ. ετήσια έσοδα. Ως μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως, η Avon απευθύνεται σε γυναίκες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περίπου 6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους πωλήσεων Avon. Τα προϊόντα Avon είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ η γκάμα τους περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, καθώς και αξεσουάρ, κοσμήματα και προϊόντα για το σπίτι και παρουσιάζει τόσο γνωστές μάρκες όπως οι Avon Color, ANEW, Solutions, Skin-So-Soft, Advance Techniques και Avon Naturals.   Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. παρέλαβε το κτίριο από μπετό και το παρέδωσε με καινούργια πρόσοψη , Αρχιτεκτονικά δομημένο και εξοπλισμένο εσωτερικά εξ ολοκλήρου.  
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Ψυχικό

Το Κολλέγιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1925 από μια ομάδα φωτισμένων Ελλήνων (με πρωτεργάτες τον Εμμανουήλ Μπενάκη και τον Στέφανο Δέλτα) και με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων, όπως ο Bert Hodge, Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Όραμα των ιδρυτών -που πραγματώθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κολλεγίου- ήταν η δημιουργία ενός σχολείου, όπου "αρμονικά θα αναπτύσσονται οι πνευματικές, οι ηθικές και σωματικές δυνάμεις των μαθητών και ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους" μέσω του εμπλουτισμού του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος "με σύγχρονες μεθόδους μορφώσεως, προσαρμοσμένες στην ιστορία, στην παράδοση, στην ψυχολογία και στις εθνικές ανάγκες της χώρας".

Το 1980 δημιουργήθηκε το αδελφό σχολείο Κολλέγιο Ψυχικού με τις ίδιες αρχές, την ίδια εκπαιδευτική φιλοσοφία, όπως το Κολλέγιο Αθηνών. Και τα δύο σχολεία ανήκουν στο Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, σωματείο μη κερδοσκοπικό, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Ψυχικό (Γυμνάσιο - Λύκειο - International Baccalaureate) και στην Κάντζα Αττικής (δύο Δημοτικά σχολεία: Μποδοσάκειο και Λάτσειο).

Η εταιρία μας εξόπλισε το κτίριο της βιβλιοθήκης με συμπληρωματικές κατασκευές βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων βάση των αναγκών της  βιβλιοθήκης στο κεντρικό κτίριο και στο κτίριο του Δημοτικού.
Δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου της Αθήνας.
Δικηγορικό Γραφείο στον Πειραιά
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου του Πειραιά.
Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος
Το νέο κτίριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη είναι μια κατασκευή με υπερσύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας. Με την παράδοση του κτιρίου , αποφασίστηκαν να εξοπλιστούν εκ νέου το γραφείο του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και η αίθουσα Συμβουλίου . Το έργο πραγματοποιήθηκε το 2008 και υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενή προσφορά γνωστής εφοπλιστικής εταιρίας. Το αρχηγείο δέχεται συχνές επισκέψεις υψηλόβαθμων εκπροσώπων από όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν και ο γνώμονας που καθόρισε τον σχεδιασμό του . Η νέα μορφή συμβαδίζει με την βαρύτητα του χώρου , ενώ κάθε λειτουργικός και αισθητικός τομέας προσεγγίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Οι παρεμβάσεις περιλάμβαναν έναν ολοκληρωμένο φάσμα εργασιών από την αρχιτεκτονική μελέτη μέχρι την επιλογή των χρωμάτων και των υφασμάτων. Ο αρχιτέκτονας Γιάννης  Κούβδος που ανέλαβε τον σχεδιασμό προσπάθησε να ξεπεράσει τα ορισμένα μειονεκτήματα. με τους κατάλληλους χειρισμούς ένωσε δύο γραφεία ώστε να προκύψει ένα μεγαλύτερο, κατήργησε μια μεγάλη κολόνα δημιουργώντας μαρμάρινο  τζάκι , κατασκεύασε ενιαία ψευδοροφή , ώστε να καλυφθούν αεραγωγοί και σωληνώσεις. Ως προς το ύφος του  γραφείου του Αρχηγού, επιλέχθηκε το νεοκλασικό καθώς θεωρείτε αντιπροσωπευτικό της διαχρονικότητας. Βιβλιοθήκες και βιτρίνες από ξύλο καρυδιάς έχουν επένδυση δέρματος και χρυσοτυπίες στις πόρτες . Η κύρια είσοδος ντύθηκε με καπιτονέ δέρμα ενώ αξιοποιήθηκε η κλασσική κομψότητα των καναπέδων Chesterfield . Για την αίθουσα συμβουλίου προτιμήθηκαν πιο σύγχρονες επιλογές , πάντα με την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζεται τα έπιπλα της εταιρίας μας σε ειδικές κατασκευές. Στο δάπεδο στρώθηκε μοκέτα , ενώ τα παράθυρα ντύνουν μπλε κουρτίνες με το σήμα του λιμενικού. Το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του κύρους ενός φορέα με δυναμική παρουσία και της σπουδαιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.  
ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Το νέο κτίριο των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ)  , εγκαινιάστηκε  στο Ψυχικό στις 10.11.2003. Οι χώροι αναπτύσσονται σε 6 επίπεδα. Στο ανώτερο και πιο προνομιακό με θέα προς την Αθήνα , βρίσκεται η βιβλιοθήκη και το αναγνωστήριο 70 θέσεων . Η ανάθεση του σχεδιασμού και του εξοπλισμού αυτών των δύο τμημάτων έγινε από την  εταιρία μας  και ολοκληρώθηκε με την οικονομική ενίσχυση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ. Το έργο της εσωτερικής διαμόρφωσης περιλάμβανε όλη την  διαρρύθμιση του ορόφου  , σχεδιασμό βιβλιοθηκών , τραπεζιών αναγνωστηρίου και άλλων ειδικών προδιαγραφών επίπλων καθώς και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων . Στο αναγνωστήριο μπορούν να μελετούν ταυτόχρονα εβδομήντα άτομα. Έχουν προβλεφθεί 5 θέσεις με αναγνώστες - εκτυπωτές μιρκοφίλμ (microfilm reader printer), 10 με Η/Υ συνδεδεμένους στο δίκτυο των ΓΑΚ. Σε όλα τα τραπέζια μελέτης υπάρχουν πρίζες ώστε οι ερευνητές να μπορούν να χρησιμοποιούν laptop. Στον εξοπλισμό του αναγνωστηρίου περιλαμβάνεται και ειδικό έπιπλο μελέτης χαρτών και σχεδίων.Τα τραπέζια είναι κατακσευασμένα από ξύλο δρυς με στοιχεία αμοβολισμένο γυαλί. Τα συστήματα των βιβλιοθηκών είναι επίσης δρύινα και έχουν μεταλλικά στοιχεία. Πρόκειται για βαριές δημιουργίες , με σχεδιασμό που συμβαδίζει με το κύρος και την σοβαρότητα του χώρου , ενώ σε τίποτα δεν θυμίζουν τις ξεπερασμένες φόρμες που συνήθως συναντιούνται σε αντίστοιχους χώρους. Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων έχει χωρητικότητα 100 ατόμων και διαθέτει ασύρματο εξοπλισμό αυτόματης μετάφρασης. Τα καθίσματα είναι κινητά και η αίθουσα μπορεί να μετατραπεί, ανάλογα με τις ανάγκες, σε αίθουσα σεμιναρίων ή εκθεσιακό χώρο. Η ίδια μοντέρνα και λιτή  γραμμή ακολουθήθηκε και στις υπόλοιπες κατασκευές του χώρου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος και φιλικός χώρος που δημιουργεί θετικό κλίμα εργασίας , έρευνας και μελέτης.
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- Κάντζα

Το Κολλέγιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1925 από μια ομάδα φωτισμένων Ελλήνων (με πρωτεργάτες τον Εμμανουήλ Μπενάκη και τον Στέφανο Δέλτα) και με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων, όπως ο Bert Hodge, Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Όραμα των ιδρυτών -που πραγματώθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κολλεγίου- ήταν η δημιουργία ενός σχολείου, όπου "αρμονικά θα αναπτύσσονται οι πνευματικές, οι ηθικές και σωματικές δυνάμεις των μαθητών και ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους" μέσω του εμπλουτισμού του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος "με σύγχρονες μεθόδους μορφώσεως, προσαρμοσμένες στην ιστορία, στην παράδοση, στην ψυχολογία και στις εθνικές ανάγκες της χώρας".

Το 1980 δημιουργήθηκε το αδελφό σχολείο Κολλέγιο Ψυχικού με τις ίδιες αρχές, την ίδια εκπαιδευτική φιλοσοφία, όπως το Κολλέγιο Αθηνών. Και τα δύο σχολεία ανήκουν στο Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, σωματείο μη κερδοσκοπικό, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Ψυχικό (Γυμνάσιο - Λύκειο - International Baccalaureate) και στην Κάντζα Αττικής (δύο Δημοτικά σχολεία: Μποδοσάκειο και Λάτσειο).

Η εταιρία μας εξόπλισε το κτίριο της βιβλιοθήκης του Μποδοσάκειου εξολοκλήρου καθώς και  με συμπληρωματικές κατασκευές βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων βάση των αναγκών της  βιβλιοθήκης.
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Ψυχικό

Το Κολλέγιο Αθηνών ιδρύθηκε το 1925 από μια ομάδα φωτισμένων Ελλήνων (με πρωτεργάτες τον Εμμανουήλ Μπενάκη και τον Στέφανο Δέλτα) και με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων, όπως ο Bert Hodge, Διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών.

Όραμα των ιδρυτών -που πραγματώθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κολλεγίου- ήταν η δημιουργία ενός σχολείου, όπου "αρμονικά θα αναπτύσσονται οι πνευματικές, οι ηθικές και σωματικές δυνάμεις των μαθητών και ιδιαίτερα ο χαρακτήρας τους" μέσω του εμπλουτισμού του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος "με σύγχρονες μεθόδους μορφώσεως, προσαρμοσμένες στην ιστορία, στην παράδοση, στην ψυχολογία και στις εθνικές ανάγκες της χώρας".

Το 1980 δημιουργήθηκε το αδελφό σχολείο Κολλέγιο Ψυχικού με τις ίδιες αρχές, την ίδια εκπαιδευτική φιλοσοφία, όπως το Κολλέγιο Αθηνών. Και τα δύο σχολεία ανήκουν στο Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα, σωματείο μη κερδοσκοπικό, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στο Ψυχικό (Γυμνάσιο - Λύκειο - International Baccalaureate) και στην Κάντζα Αττικής (δύο Δημοτικά σχολεία: Μποδοσάκειο και Λάτσειο).

Η εταιρία μας εξόπλισε το κτίριο της βιβλιοθήκης με συμπληρωματικές κατασκευές βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων βάση των αναγκών της  βιβλιοθήκης στο κεντρικό κτίριο και στο κτίριο του Δημοτικού.
St. Lawrence College
Η εταιρία μας μελέτησε και  εξόπλισε τα γραφεία Διοίκησης , την Βιβλιοθήκη , τα γραφεία των καθηγητών και τις αίθουσες αναμονής στο σχολείο St. Lawrence College , στο Κορωπί .
Φροντιστήριο ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ
LG ELECTRONICS HELLAS
Η LG Electronics ιδρύθηκε το 1958 και από τότε είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, χάρη στην τεχνολογική τεχνογνωσία που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία της στην κατασκευή οικιακών συσκευών, όπως ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Στη διάρκεια του 21ου αιώνα, η LG Electronics έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών συσκευών και ψηφιακών τηλεοράσεων και συνεχίζει να ενισχύει την κυρίαρχη θέση της στην παγκόσμια αγορά. Το όραμα της LG Electronics Greece είναι να παράσχει υψηλής ποιότητας καινοτομικά ψηφιακά προιόντα και άριστες υπηρεσίες καθώς και να εξασφαλίζει τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών της. Τα νέα της γραφεία στο Δέλτα Φαλήρου εξοπλίστηκαν από την εταιρία μας.  Σχεδιάστηκαν όλα τα meeting room's /conference room και η αίθουσα εκπαίδευσης καθώς και οι συμπληρωματικές κατασκευές στα έπιπλα γραφείου Διευθυντικά και εργασίας.  
Οικεία στην Γλυφάδα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Η Κεντρική Κλινική Αθηνών είναι μια υπερσύγχρονη γενική Κλινική που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δημιουργήθηκε από μία ομάδα καταξιωμένων ιατρών που το όραμά τους ήταν να δημιουργήσουν μια επαγγελματική στέγη που θα λειτουργεί σας Πρότυπο Διαγνωστικό - Ερευνητικό και Θεραπευτικό Κέντρο παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας & στάθμης. Έχοντας στελεχωθεί από ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και διαθέτοντας την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η Κεντρική Κλινική Αθηνών μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο οργανωμένα, σύγχρονα, αυτόνομα, νοσηλευτικά κέντρα της Ελλάδας. Η εταιρία μας εξόπλισε τα όλα γραφεία της κλινικής , καθίσματα αναμονής και μέρος επίπλων στα δωμάτια σουίτες του νοσοκομείου.  
ΙΑΣΩ
Η εταιρία μας κλήθηκε να εξοπλίσει μετά από διαγωνισμό την αίθουσα συνεδρίου , συστήματα αρχειοθέτησης και μέρος των διοικητικών γραφείων του ΙΑΣΩ στο Μαρούσι.
Medic up
ΛΑΤΣΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ
Η λειτουργία του Λάτσειου Κέντρου Εγκαυμάτων που υπάγεται στον χώρο του "Θριάσιου Νοσοκομείου", που δωρήθηκε και παραδόθηκε επισήμως στο Ελληνικό Δημόσιο στις 2 Φεβρουαρίου του 2005, από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση ,   στοχεύει στην αναβάθμιση και στον εμπλουτισμό του χάρτη υπηρεσιών υγείας της Ελλάδος . Πρόκειται για ένα μοναδικό για τα δεδομένα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης Κέντρο Εγκαυμάτων, εξοπλισμένο έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει προηγμένης τεχνολογίας φροντίδα σε σοβαρά περιστατικά εγκαυματιών. Το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων διαθέτει: στεγασμένους χώρους άνω των 7.000 τ.μ. 2 υπερσύγχρονα χειρουργεία χώρο υποδοχής εγκαυματιών με ανεξάρτητο σηπτικό χειρουργείο 8 πλήρως αυτονομημένους χώρους εντατικής θεραπείας 18 κλίνες αυξημένης φροντίδας 8 κλίνες απλής νοσηλείας εξωτερικά ιατρεία φυσιοθεραπευτήριο αίθουσα διαλέξεων 115 θέσεων με δυνατότητα απευθείας οπτικής σύνδεσης με τα χειρουργεία για εκπαιδευτικούς σκοπούς θέσεις parking και πλήρως διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο 2.000 τ.μ. ιατρικό εξοπλισμό της υψηλότερης ποιότητας που επελέγη με γνώμονα την καλύτερη λειτουργικότητα του Κέντρου.   Η ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό γραφείο Ανδρέα- Βουρέκα Πεταλά  ανέλαβε το Contract interior  (γενικό εξοπλισμό στα έπιπλα και ειδικές κατασκευές (Στάσεις νοσοκόμων - Reception Αναμονής  - Χώρος Βιβλιοθήκης Ιατρών -  Έπιπλα Γραφείου - Αίθουσα Διαλέξεων).
METROPOLITAN HOSPITAL
Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001, ανήκει στον Όμιλο ΠΕΡΣΕΥΣ, Υγειονομική Μέριμνα ΑΕ, και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Όραμα των δημιουργών του ήταν το Metropolitan Hospital να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες των δημιουργών του. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη. Πιστό στο όραμά του, το Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή. Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. εξόπλισε όλους τους χώρους αναμονής και Lux σουίτες καθώς και όλα τα έπιπλα γραφείου και καθίσματα στο κτίριο.      
St. Lawrence College
Η εταιρία μας μελέτησε και  εξόπλισε τα γραφεία Διοίκησης , την Βιβλιοθήκη , τα γραφεία των καθηγητών και τις αίθουσες αναμονής στο σχολείο St. Lawrence College , στο Κορωπί .
HELLASTAT

H Hellastat A.E. (Ελληνική Εταιρεία Στατιστικών & Οικονομικών Πληροφοριών) διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία, συστήματα και ανθρώπινο δυναμικό ώστε να παρέχει υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της επιχειρηματικής πληροφόρησης, των ερευνών αγοράς, των συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η Hellastat είναι μέλος των οργανισμών EADP (European Association of Database & Directories Publishers) και ESOMAR (World Association of Opinion & Marketing Research Professionals) ενώ είναι πιστοποιημένη από την Lloyd's Register για την παροχή οικονομικών και επιχειρηματικών πληροφοριών και υπηρεσιών.

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το πρότυποXBRL (eXtensible Business Reporting Language) και διαθέτει την μεγαλύτερη βάση ηλεκτρονικά επεξεργάσιμων οικονομικών και επιχειρηματικών δεδομένων, για περισσότερες από 100.000 εταιρείες και 150 κλάδους που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Είναι στρατηγικός συνεργάτης της εταιρείας Moody's, του παγκοσμίως μεγαλύτερου οργανισμού πιστοληπτικής αξιολόγησης και της Thomson-Reuters plc της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής πληροφοριών και ειδήσεων.

H εταιρία μας αναβάθμισε τα γραφεία της με συστήματα γραφείων open space για περισσότερο χώρο ανθρωπίνου δυναμικού .

ΕΛΤΕ (Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων )
Η εταιρία μας αναβάθμισε τον ήδη υπάρχω επιπλωμένο χώρο με χωρίσματα για να μπορούν να διαχωριστούν τα γραφεία και να είναι πιο αυτόνομα για το καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας.
ΕΔΟΕΑΠ
Ο ΕΔΟΕΑΠ ως Ενιαίος, Αυτοδιοίκητος, Δημοσιογραφικός Οργανισμός αποτελεί πρότυπο στο ασφαλιστικό σύστημα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας και προσφέρει σταθερά πρωτοβάθμια περίθαλψη στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του. Στόχος του Οργανισμού είναι να προβάλει το ανθρώπινο πρόσωπο του  και να βελτιώσει στο μέγιστο τη συνέπεια στις σχέσεις του με τους ασφαλισμένους, παρά τις εκάστοτε δυσχερείς συνθήκες, τις οποίες αντιμετωπίζει. Αγωνίζεται διαρκώς για τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, καθώς το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΔΟΕΑΠ ακολουθεί ένα συλλογικό πνεύμα προάσπισης και σωστής λειτουργίας του Οργανισμού. Στο ανακαινισμένο κτίριο των οδών Σισίνη 18 & Ηριδανού στεγάζονται οι διοικητικές και ιατρικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ. Η εταιρία μας εξόπλισε τα καθίσματα αναμονής των ιατρικών υπηρεσιών του οργανισμού.
ΕNPO HELLAS SA
H εταιρεία ENPO HELLAS SA είναι μια ανώνυμη εταιρεία που δημιουργήθηκε στiς αρχές του 2009 με αποκλειστικό επιχειρηματικό αντικείμενο την εκπροσώπηση της JX Nippon Oil & Energy Corporation στην ελληνική αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Λ. Αμφιθέας 5 , στην Ν. Σμύρνη Αττικής όπου λειτουργεί και το πρώτο πιλοτικό Show Room Λιπαντικών ENEOS , στο οποίο οι έλληνες καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με την προηγμένη τεχνολογία της JX Nippon Oil & Energy Corporation . H εταιρία μας σχεδίασε τα νέα γραφεία της ENPO HELLAS και όλα της τα γραφεία με έπιπλα από αντριπροσωπίες μας.
Τεχνική εταιρία στην Αθήνα
Η εταιρία μας μελέτησε αρχιτεκτονικά και εξόπλισε όλα τα έπιπλα γραφείου από αντιρπροσωπίες μας  , νέας Τεχνικής εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας .
Δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου της Αθήνας.
Δικηγορικό Γραφείο στον Πειραιά
Η εταιρία μας σχεδίασε και κατασκεύασε σε νεοκλασικό ύφος βιβλιοθήκες ,Meeting room καθώς και την reception υποδοχής σε νέο γνωστό δικηγορικό γραφείου του Πειραιά.
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΟΛΠ Α.Ε)
Από τι 2007 μέχρι σήμερα προμηθεύουμε τον ΟΛΠ όλα τα καθίσματα για τους σταθμούς αναμονής  επιβατών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε  όλες τις ΠΥΛΕΣ  στο τμήμα κρουαζιέρας & ακτοπλοϊας.
Γραφείο στο Κολωνάκι
Ένα νέο γραφείο στο Κολωνάκι  σχεδιάστηκε από την εταιρία μας  και εξοπλίστηκε με ειδικές κατασκευές (γραφεία διευθυντικά , τραπέζι συμβουλίου και έπιπλο reception ) βάση τις ανάγκες και αισθητικές απαιτήσεις του πελάτη.
Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος
Το νέο κτίριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στην Ακτή Βασιλειάδη είναι μια κατασκευή με υπερσύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας. Με την παράδοση του κτιρίου , αποφασίστηκαν να εξοπλιστούν εκ νέου το γραφείο του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και η αίθουσα Συμβουλίου . Το έργο πραγματοποιήθηκε το 2008 και υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενή προσφορά γνωστής εφοπλιστικής εταιρίας. Το αρχηγείο δέχεται συχνές επισκέψεις υψηλόβαθμων εκπροσώπων από όλο τον κόσμο. Αυτός ήταν και ο γνώμονας που καθόρισε τον σχεδιασμό του . Η νέα μορφή συμβαδίζει με την βαρύτητα του χώρου , ενώ κάθε λειτουργικός και αισθητικός τομέας προσεγγίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Οι παρεμβάσεις περιλάμβαναν έναν ολοκληρωμένο φάσμα εργασιών από την αρχιτεκτονική μελέτη μέχρι την επιλογή των χρωμάτων και των υφασμάτων. Ο αρχιτέκτονας Γιάννης  Κούβδος που ανέλαβε τον σχεδιασμό προσπάθησε να ξεπεράσει τα ορισμένα μειονεκτήματα. με τους κατάλληλους χειρισμούς ένωσε δύο γραφεία ώστε να προκύψει ένα μεγαλύτερο, κατήργησε μια μεγάλη κολόνα δημιουργώντας μαρμάρινο  τζάκι , κατασκεύασε ενιαία ψευδοροφή , ώστε να καλυφθούν αεραγωγοί και σωληνώσεις. Ως προς το ύφος του  γραφείου του Αρχηγού, επιλέχθηκε το νεοκλασικό καθώς θεωρείτε αντιπροσωπευτικό της διαχρονικότητας. Βιβλιοθήκες και βιτρίνες από ξύλο καρυδιάς έχουν επένδυση δέρματος και χρυσοτυπίες στις πόρτες . Η κύρια είσοδος ντύθηκε με καπιτονέ δέρμα ενώ αξιοποιήθηκε η κλασσική κομψότητα των καναπέδων Chesterfield . Για την αίθουσα συμβουλίου προτιμήθηκαν πιο σύγχρονες επιλογές , πάντα με την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζεται τα έπιπλα της εταιρίας μας σε ειδικές κατασκευές. Στο δάπεδο στρώθηκε μοκέτα , ενώ τα παράθυρα ντύνουν μπλε κουρτίνες με το σήμα του λιμενικού. Το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του κύρους ενός φορέα με δυναμική παρουσία και της σπουδαιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει.  
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απέκτησε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στους Αμπελόκηπους δημιουρφόντας τις προϋποθέσεις ανταπόκρισης στις σύγχρονες απαιτήσεις επικοινωνίας και ενημέρωσης.  Οι υπηρεσίες και δραστηριότητες του στεγάζονται σε τρεις ορόφους. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τα τμήματα προς εξυπηρέτηση των μελών και των πολιτών καθώς και ένα υπερσύγχρονο γραφείο. Οι διοικητικές υπηρεσίες και η αίθουσα του πειθαρχικού συμβουλίου βρίσκονται στον  δεύτερο όροφο ενώ στον τρίτο όροφο η συνεδριακή αίθουσα και το κοινωνικό φαρμακείο. Το έργο αυτό βασίστηκε σε αρχιτεκτονική μελέτη του Γιάννη Κούβδου , η εταιρία μας ανέλαβε και τον εξοπλισμό. Όπως όλες οι δουλειές έτσι και η συγκεκριμένη διακρίνεται από την άριστη ισορροπία κλασικών αξιών , δοκιμασμένων στο χρόνο και σύγχρονης φιλοσοφίας που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής μας . Έτσι στον χώρο των συνεδρίων εγκαταστάθηκαν έδρανα ειδικής κατασκευής από ξύλο δρυς ντεκαπέ και ειδικά ανατομικά καθίσματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν 160 άτομα. Παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο μεταφραστικέ καμπίνες με οπτικοακουστικά μέσα εξελιγμένης τεχνολογίας. Ο αρχιτέκτων έκανε ειδική πρόβλεψη ώστε όταν το κοινό είναι μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο , ένας τοίχος να μετακινείται και η αίθουσα να ενώνετα ιμε τον χώρο αναμονής. Τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου συμβαδίζουν με τις αισθητικές επιλογές του 21 ου αιώνα , χωρίς να απομακρύνονται από το θεμελιώδες πρότυπο της διαχρονικής κομψότητας.  
ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ
Η εταιρία μας σχεδίασε το ισόγειο του ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ για την αναμονή και εξυπηρέτηση ασφαλισμένων , καθώς και κατασκεύασε τους γκισέδες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και προμήθευσε τα καθίσματα αναμονής .
Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή
Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι επιστημονική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1998.  Αποστολή του είναι η μελέτη πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων και η διατύπωση προτάσεων πολιτικής με γνώμονα την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και την ισόρροπη ανάπτυξη κράτους, αγορών και κοινωνίας, τη χρηστή διακυβέρνηση και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Το έργο τουΙνστιτούτου Δημοκρατίας περιλαμβάνει ερευνητικά προγράμματα, εκδόσεις, εκδηλώσεις, εκπαίδευση και επιμόρφωση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: κράτος και κοινωνία, οικονομία και ανάπτυξη, εκπαίδευση, επιστήμη και πολιτισμός, διεθνής πολιτική και ασφάλεια, πολιτική και ιδεολογία. H εταιρία μας έκανε την μελέτη στα κεντρικά γραφείου τους και όλη την επίπλωση γραφείων και ειδικές κατασκευές .  
MIG Real Estate
Η MIG Real Estate ΑΕΕΑΠ δραστηριοποιείται στη διαχείριση χαρτοφυλακίου ακίνητης περιουσίας σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Ανώνυμες Εταιρίες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία στην Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας αποτελείται από εμπορικά ακίνητα, κυρίως χώρους γραφείων και τραπεζικά καταστήματα, τα οποία βρίσκονται στις κύριες αστικές περιοχές της Ελλάδας και εκμισθώνονται σε υψηλής φερεγγυότητας μισθωτές. H εταιρία μας μελέτησε και εξόπλισε με έπιπλα γραφείου τα κεντρικά της γραφεία .  
LG ELECTRONICS HELLAS
Η LG Electronics ιδρύθηκε το 1958 και από τότε είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, χάρη στην τεχνολογική τεχνογνωσία που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία της στην κατασκευή οικιακών συσκευών, όπως ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Στη διάρκεια του 21ου αιώνα, η LG Electronics έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών συσκευών και ψηφιακών τηλεοράσεων και συνεχίζει να ενισχύει την κυρίαρχη θέση της στην παγκόσμια αγορά. Το όραμα της LG Electronics Greece είναι να παράσχει υψηλής ποιότητας καινοτομικά ψηφιακά προιόντα και άριστες υπηρεσίες καθώς και να εξασφαλίζει τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών της. Τα νέα της γραφεία στο Δέλτα Φαλήρου εξοπλίστηκαν από την εταιρία μας.  Σχεδιάστηκαν όλα τα meeting room's /conference room και η αίθουσα εκπαίδευσης καθώς και οι συμπληρωματικές κατασκευές στα έπιπλα γραφείου Διευθυντικά και εργασίας.  
AVON COSMETICS HELLAS
H Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, είναι μία παγκόσμια εταιρία με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς, με περισσότερα από 10$ δισ. ετήσια έσοδα. Ως μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως, η Avon απευθύνεται σε γυναίκες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περίπου 6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους πωλήσεων Avon. Τα προϊόντα Avon είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ η γκάμα τους περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, καθώς και αξεσουάρ, κοσμήματα και προϊόντα για το σπίτι και παρουσιάζει τόσο γνωστές μάρκες όπως οι Avon Color, ANEW, Solutions, Skin-So-Soft, Advance Techniques και Avon Naturals.   Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. παρέλαβε το κτίριο από μπετό και το παρέδωσε με καινούργια πρόσοψη , Αρχιτεκτονικά δομημένο και εξοπλισμένο εσωτερικά εξ ολοκλήρου.  
Cafe-Bar στην Πετρούπολη
Η εταιρία μας ανέλαβε την κατασκευή των επίπλων (μπαρ, πάσα , βιτρίνες )  του cafe - bar "Come-up"  στην Πετρούπολη .
Εστιατόριο “IDEAL” στην Αθήνα (Κέντρο)
Το Ideal είναι το παλιότερο σε λειτουργία εστιατόριο σε όλη την Ελλάδα. 80 χρόνια τώρα εξυπηρετεί στον χώρο της εστίασης με την ιδιαίτερη γεύση του, πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και την φιλική του εξυπηρέτηση. Στην οδό Πανεπιστήμιου 46, στο κέντρο της Αθήνας, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους εργάζονται ή επισκέπτονται την πόλη των Αθηνών. Η εταιρία μας έκανε όλο τον σχεδιασμό σε στυλ  art deco και την προμήθεια και κατασκευή των επίπλων του.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ OΠΑΠ στον ΑΛΙΜΟ
Η εταιρία μας επιμελήθηκε όλο τον σχεδιασμό και την ανακαίνιση του καταστήματος καθώς επίσης και όλες τις κατασκευές (γκισέ, τραπεζίων και πάσα) του καταστήματος .
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ “TSONTZOS”
Η εταιρία μας έκανε όλη την μελέτη και την κατασκευή για την λειτουργία του καταστήματος είδη Δώρων και κοσμημάτων "TSONTZOS" στην Καλλιθέα . Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ξύλο κερασιά σε συνδυασμό με μαύρη λάκα και στοιχεία όπως γρανίτης στις επιφάνειες τραπεζιών και το ταμείο.  
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ “ΘΕΟΛΟΓΟΥ”
Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. έκανε τον σχεδιασμό και  όλες τις ειδικές κατασκευές του καταστήματος  & βιτρίνας που έχει ως αντικείμενο είδη Δώρων και κοσμημάτων ΘΕΟΛΟΓΟΥ στο Ν. Ψυχικό . Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι διχρωμία λούστρων σε ξύλο δρυς  .  
AVON COSMETICS HELLAS
H Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Η Avon, η εταιρία για τις γυναίκες, είναι μία παγκόσμια εταιρία με ηγετική θέση στο χώρο της ομορφιάς, με περισσότερα από 10$ δισ. ετήσια έσοδα. Ως μία από τις μεγαλύτερες Εταιρίες απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως, η Avon απευθύνεται σε γυναίκες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από περίπου 6 εκατομμύρια ανεξάρτητους Αντιπροσώπους πωλήσεων Avon. Τα προϊόντα Avon είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 100 χώρες, ενώ η γκάμα τους περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, καθώς και αξεσουάρ, κοσμήματα και προϊόντα για το σπίτι και παρουσιάζει τόσο γνωστές μάρκες όπως οι Avon Color, ANEW, Solutions, Skin-So-Soft, Advance Techniques και Avon Naturals.   Η εταιρία ΚΟΥΒΔΟΣ Α.Ε. παρέλαβε το κτίριο από μπετό και το παρέδωσε με καινούργια πρόσοψη , Αρχιτεκτονικά δομημένο και εξοπλισμένο εσωτερικά εξ ολοκλήρου.