ΣΕΦ (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ)
ΣΕΦ (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ)

Τo Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  βρίσκεται σε ένα προνομιακό συγκοινωνιακά κόμβο, στη δυτική γωνιά του Φαληρικού όρμου στο Νέο Φάληρο, ανάμεσα στο Μικρολίμανο και στον ποταμό Κηφισό, στην αρχή της παραλιακής ζώνης Φαλήρου- Σουνίου. Απέχει 4 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά, 10 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 24 χλμ. από το Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος". Έχει εξαίρετη κάλυψη από όλα τα  μέσα μαζικής μεταφοράς δημόσια και ιδιωτικά (Ηλεκτρικός ,σταθμός Ν. Φαλήρου, Λεωφορεία, Ταξί κ.λπ)

 Κατασκευάστηκε την περίοδο 1981-1984 από ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες με  μελέτη του αρχιτεκτονικού γραφείου «Θυμιος Παπαγιάννης και Συνεργατες» .

Η εταιρία μας εξόπλισε την  αίθουσα  του Αμφιθεάτρου 942 αναδιπλούμενων καθισμάτων αντιπροσωπίας μας.

 Το Αμφιθέατρο είναι μία αίθουσα οκταγωνικού σχήματος με επιφάνεια 840 τμ.  Η αίθουσα έχει από κατασκευής τοποθετημένα  σε ειδική ράβδο και κατανεμημένα σε 6 διαζώματα 942 αναδιπλούμενα καθίσματα με εγκατεστημένο καλωδιακό μεταφραστικό σύστημα δυνατότητας 8 διαφορετικών γλωσσών.  Το δάπεδο της αίθουσας έχει ελαφρά κλήση για καλύτερη ορατότητα.      

      Διαθέτει υπερυψωμένο χώρο σκηνής συνολικής επιφάνειας 215 τμ (85 εκ από το δάπεδο της αίθουσας) με πλάτος 10μ , βάθος 5μ και ύψος 5μ.  Εκατέρωθεν και πίσω από τον σκηνικό χώρο υπάρχουν 2 συγκροτήματα εξυπηρέτησης  με 1 αποδυτήριο 2 wc και 2 ντους έκαστο.  Πίσω από την σκηνή υπάρχει έξοδος (με σκάλα) προς τον περιστύλιο χώρο και σκάλα προς υπόγειο αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος της σκηνής είναι προσβάσιμος από την κυρίως αίθουσα με 2 σκάλες πλάτους 2μ κάθε μια.

     Τα συστήματα ήχου και φωτισμού της σκηνής και όλου του χώρου γενικότερα παρέχουν την δυνατότητα πραγματοποίησης διαφόρων και ποικίλων εκδηλώσεων.